cumpara jocuri, magazin jocuri, jocuri sms

0

Cosul de cumparaturi

Coşul de cumparaturi este gol!

Info - GameGod.ro

Modalitati de livrare - GameGod.ro

Livrarea produselor in format digital

Livrarea produselor in format digital (serial de activare/cdkey) se face automat pe adresa de email completata de dvs in procesul de plasare comanda.

In cazul modalitatilor de plata SMS/Online, cu cardul bancar, livrarea produselor comandate se face imediat ce comanda dvs intra in status de "Efectuata"( aproximativ 2 minute).

Daca ati ales modalitatea de plata depunere bancara / transfer bancar, livrarea produselor se face in aproximativ 2 ore de la confirmarea platii.

Livrarea produselor fizice

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 199 lei livrarea se face in mod gratuit oriunde in tara, in aria de acoperire a Fan Courier.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Fan Courier). Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 18:00, iar in tara intre orele 10:00 - 17:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Pentru comenzile pentru care magazinul nu ofera livrare gratuita, costul livrarii este de 14 lei in Bucuresti si 18 lei in restul tarii.

Pentru toate produsele aflate in stoc termenul de livrare este de 24-48 de ore lucratoare de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 15:30.

Noi garantam ca toate comenzile plasate pana la ora 15.30 vor pleca in aceeasi zi din depozitul nostru. In functie de distanta, livrarea se face de catre curier in mod normal a doua zi pentru localitatile mari, dar si aici pot aparea unele intarzieri in functie de perioada anului.

Produsele sunt ambalate in cutii pretabile fiecarei categorii in parte.